Tudták, hogy Trevor öccse vagy, ezért csaltak, hogy nyerjél
De nem Offolnék tovább.
Több infó:NoxiusEnterprise írta:Tényleg? Én úgy hallottam, hogy szóbeszéd...
De ezt még így nem hallottam bizonyítottnak. Akkor viszont jó. Kösz az infót!

Nálam dettó így volt NoxiusNoxiusEnterprise írta:Jól látom, hogy a lovakkal fogadtok?
Én legalább harmincszor játszottam régebben... mondanom sem kell, hogy egyszer sem nyertem. Általában mindig az lett az utolsó, akire én raktam, amikor meg a nyertesekre raktam, akkor veszítettek, és a volt vesztesek nyertek. Direkt kicseszett velem

Egyet a fogadóiroda közelében, szerencsére olcsó volt, meg egy volt ugyebár később a reptér. Többi még mind elérhető kis zöld házikócska
 Egyet a fogadóiroda közelében, szerencsére olcsó volt, meg egy volt ugyebár később a reptér. Többi még mind elérhető kis zöld házikócska  Nincs rá pénzem. Szóval majd hazárd játékozni kell, úgyis szeretem.
 Nincs rá pénzem. Szóval majd hazárd játékozni kell, úgyis szeretem. Mondanom sem kell sohasem sikerült nekik!
 Mondanom sem kell sohasem sikerült nekik! 

Jaja. És nem is értek utol, csak egyszer, de azt a faszit meg leütöttem és én nyertem.bodom26 írta:Ezt nem tudtam.
Egyépként Tigrito próbáltad a Spunk-os megoldást, hogy soha ne fáradj el?

Ilyenkor pirossal mutatja, hogy mennyi "pénzed" van. Jó kis hitelt halmoztam fel. Ezután, ha az utcán sétálsz, néha felhívnak, hogy vissza a pénzt, vagy kitapossák belőled.
 Ilyenkor pirossal mutatja, hogy mennyi "pénzed" van. Jó kis hitelt halmoztam fel. Ezután, ha az utcán sétálsz, néha felhívnak, hogy vissza a pénzt, vagy kitapossák belőled.