Itt van elvileg egy Easter Egg, hogy néhány kocsin csak annyi látszik, hogy Lance, az Ambulance helyett. Gondolom nem kell magyaráznom az utalást.DereX írta:Ismét nyertem 33000-et, de nagyon keservesen, sokáig kellett rá áldoznom.
Amúgy páran írtátok, hogy nem látszik nektek a mentőautón rendesen az Ambulance felirat Nálam látszik:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Tedd fel ezt a Crack-et:brenor írta:Valakinek sikerült feltennie a gta united 1.2-t? Nekem telepítésnél azt írja, hogy not valid a directory, pedig szűz sa-ra szerettem volna feltenni.
Feltenni nem lehet vagy indítani? Mert vannak olyan modok, amik csak akkor indulnak, ha rendszergazdai móddal indítod a játékot.brenor írta:Nem tudom melyik idióta csinálta ezt a modot, de biztos nem volt normális felmásoltam a cracket, de akkor se működik, hihetetlen hogy egy olyan modot csinál amit nem lehet feltenni, ezért így 2013-ban már egy szánalom.
Hát akkor, nem tudom, mit kezdjél vele, nekem ezzel a crack-el jó lett.brenor írta:Nem tudom melyik idióta csinálta ezt a modot, de biztos nem volt normális felmásoltam a cracket, de akkor se működik, hihetetlen hogy egy olyan modot csinál amit nem lehet feltenni, ezért így 2013-ban már egy szánalom.