Hozzászólás
Szerző: MasterP » 2011. 09. 21. 14:32
Van egy kis problémám. A Vice City-t tolnám ki 100%-ra, de a mutató igen csekélyt mutat, hogy hány %-nál járok. Értelem szerűen csalás + trainert egyszer sem használtam.
Ezeket csináltam idáig meg és csak 79%-osnak veszi:
-összes Fő küldetések (36 küldetés)
-összes Vállalkozások (8 vállalkozás, 27 küldetés)
-Stadion versenyek (mind 3)
-Top Fun furgonok (mind 3)
-Versenyek (4+4 helikopteres)
-Mentőházak megvásárlása (7 apartman)
-100 rejtett csomag megtalálása
-5 telefonos küldetés teljesítése
-35 őrjöngés végrehajtása
-15 bolt kirablása
-100 utas elfuvarozása a taxis mellékküldetésben
-12. szint teljesítése a járőr mellékküldetésben
-12. szint teljesítése a mentős mellékküldetésben
-10. szint teljesítése a pizzafutár mellékküldetésben
és ami még kimaradt:
-36 különleges mutatvány végrehajtása (ebből 10 már megvan)
-45 pont megszerzése a lőgyakorlaton
A lőgyakorlathoz annyit hozzátennék, hogy a rendes küldi után még visszamentem, és elértem 30 pontot viszont 77%-nak írta ki utána. Ezek szerint akkor annak a 30 pontnak 45-nek kell lennie? De akkor az kb 100%-os célzást igényel nem? Az elég nehéz lesz akkor.
Az Őrjöngésekhez is hozzátennék annyit, hogy mivel a gép nem írja ki a statisztikában, hogy mennyit csináltam meg, ezért nem tudom, hogy mind megvan e, viszont 35 darabot csináltam meg térkép alapján, de az utolsó befejezése után se írt ki semmit, hogy kész lenne e. Nos emiatt a 2 kicsi küldi miatt lehetséges, hogy csak 79%-osra játszottam ki? Nem tartom valószínűnek, hogyha azt a 2-t is megcsinálom akkor felugrik 100-ra hisz csomó rendes főküldi után is alig megy 1-2%-ot nem hogy még mellékküldivel...
Ja és a statisztikában az Autósmutatványnál azt írja, hogy 36-ból 35 van kész. Fogalmam sincs, hogy, hogy csináljam meg a 36.-at, már mindenhogy ugrattam, de semmi. Az ilyen strandlabdával való dekázgatást meg a busszal való pénzkeresést nem csináltam, mert ha jól tudom az nem számít.
Légyszi aki tud, segítsen, hogy mit hagyhattam ki.