Sziasztok.
Nekem régebben kimaradt az életemből a GTA 3D-s verziói VC, SA meg ezek, (kicsit sztrájkoltam is mert nekem a felülnézetes volt a menő
) viszont most mobilon (HTC One) nagyon beleszerettem. Vettem egy iPega Joystick-ot is a mobilhoz. GTA III-al kezdtem de valahogy nem volt teljesen jól irányítható és a Vice City-nél kötöttem ki.
Nagyon idegesített hogy nem magyar, és birizgálta az agyam hogy így magyarítás úgy magyarítás, de nem találtam tökéleteset. A PC-s verziót írta mindenki hogy azt kell beleműteni. Hát elég gány lett tőle minden. Aztán
EZEN az oldalon is láttam hogy a GTA III-at valaki megbuherálta mert a PC-s verzió fordítás nem tökéletes az android-on. Hát ugye nem várhatom el hogy valaki majd megoldja nekem, így hát addig keresgéltem míg találtam egy *.GXT editort és nekiálltam a PC-s fordítást átmásolgatni az androidosra, a hiányzó menü részleteket is kijavítgatni (fordítani) persze segítséggel. Szerencsére nem volt vészes, de a lényeg egyébként is a Story mód, mert a PC-s kókány-al nem ment a felirat egyáltalán, és engem ugye
nagyon érdekelt a sztori. A bal felső sarokban a buborék Súgó is teljesen más volt, mert a PC-n pl: "NUM 8" akkor Androidon egy Tapi ikont rakott ki. Teljesen más!
Lényeg a lényeg a PC-s magyarítást optimalizáltam az androidosra. És mivel szenvedtem vele 5 napig órákon keresztül (munkadőben meg aztán otthon is
) szeretném megosztani veletek ha érdekel valakit. Nem tudom hogy ez hogy működik itt. Írjak a szerkesztőségnek? Vagy külsős dolgokat nem fogadnak el?
Egy
american.gxt fájl, amit a
sdcard/android/data/com.rockstargames.gtavc/files/text/ helyre kell pakolni, előtte meg a ViceCity androidos telepítő APK-t át kell nevezni ZIP kiterjesztésre, ki kell törölni onnan az
assets\TEXT\american.gxt fájlt és így telepíteni. Ezután automatikusan a DATA mappából fogja keresni a már optimalizált magyarított fájlt.