Meg van a 100%!!! A fegyveres kihívás hiányzott. Vagyis megcsináltam már korábban, de én azt hittem, csak a rekordot kell megdönteni. Aztán olvastam, hogy 45 pont kell! Mindegy a lényeg, hogy megvan!
Igen, ő az . Habár, régen sokat járt ide, ma már nem aktív tag .
Amúgy, tényleg jó videói vannak, csak az a baj, hogy egy ideje már Minecraftozik, pedig a GTA-s videóit jobban szeretem.
Hát azért nem sz*r, szerintem egy elfogadható jó kis játék.
A Minecraft azoknak kedvez akik kreatívak, akik szeretnek építeni, akik Legón nőttek fel, személy szerint még csak telefonon próbáltam ki, de YouTube-on sok Minecraftos sorozatot nézek és nekem nagyon tetszik ha jó a témája az adott videónak(ezért is nagyon szeretem pingvinharcost(Siriust és Slowmo2t)).
Hát mondjuk ez is csak ízlés kérdése...én kiskoromban nagy legófan voltam,építettem mindenfélét az össszevett modellekből...de nekem a Minecraft ennek ellenére sem jön be. Gagyi a grafika még ha pont ez a lényege is,hogy pixelből álljanak. Én mindigis inkább a életszimulátorokat (Sims),autós játékokat, meg persze a verekedős (főleg GTA) játékokat bírtam...de szerintem ezt ne a Vice City topikban vitassuk,inkább az egyéb játékokban xD