Ez a játék.... (nem kerülgetem a forró kását) ....egy k****g!
Ha Little Haiti-ben akarsz pizzafutárkodni (is hát miért ne, ott a legkönnyebb), akkor bedob olyan helyekre is vevőket, ahova be se tudsz menni. Milyen dolog ez? Csak azért, mert még nem tartok ott a játékban? (itt most konkrétan a Haitiaiak rejtekhelyére gondolok. Nem nyílik ki a tolóajtó.. Más bejáratot meg nem találtam.) Vagy van? mert ha van, nekiugrok újból... mert hála a jó istennek, a küldetés legalább könnyű... (sok minden mással ellentétben a játékban)
Annak ellenére, hogy milyen jó játék...hát 100%-ra kivinni..a kínszenvedés és az eufória különös egyvelege. Nem csodálom, hogy könnyítettek az SA megérkeztével....

Valahogy szürreálisan gyorsabban fogy (legalábbis az újabb részekhez képest) mind a páncél, mind az életerő akármit csinál az ember. Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbb fegyver nem ér túl sokat. Gépfegyverrel kell lőni az embereket, mert többi olyan, mintha nem is lőnél rájuk... Borzalom... Hogy meghalnak-e, az is eléggé lutri. Úgy vettem észre, kézre meg fejre kell célozni, mert akkor az leszakad és meghalnak. Ha testre célzol, vagy bejön vagy nem....
A csomagokat sem lehet egy ütemben felszedni (legalább akkor lehetne, mikor elérhető az összes sziget), mert bizonyos feltételekhez vannak kötve mind a hajó, mind a repülő megjelenései a játékban. Elviekben már repülhetnék, de sehol nem találtam Maverick-et, ahol lennie kellene, szóval egyelőre csak a 70 csomag a cél. (Rhino kell a Vigiliante miatt), aztán a többi 30-at máskor.
Meg hát lehetne mondani 1000 más dolgot is, hogy miért nehezebbek a régebbi részek (aka ez, és a III -de gondolom az LCS és a VCS is).
Alapvetően örülök a könnyítésnek. Az V-nél talán elvetették a sulykot.

De egyébként talán kellett ez a GTA-knak.
Szerk: Am nem tudom, miért szenvedek most ezzel ennyire. Múltkor unalomból nekiálltam, és mindenféle idegroham nélkül eljutottam ideáig, ahol most vagyok. (Story-ra gondolok -mást persze nem csináltam.) Úgy emlékszem, hogy nem csaltam, de nem volt semmi gond.. Most azért felhúzott néhány küldi... Meg ezek a mellékfeladatok... Direkt kicsesznek az emberrel azzal, hogy "be kell várnod" a játékot. Ez a III-nál is így van sajnos. Arról nem is beszélve, hogy a VC sajnos dugig van ügyességi feladatokkal -amikben én nem vagyok túl jó sajnos

- tehát a 100% elérése még egy érdekes kör lesz...