Azóta én is megvettem és végig toltam a Vice City definitive Editiont, és összességében tényleg nem volt nehéz. A híres-hírhedt távirányítós helikopteres küldetést elsőre megcsináltam, ahogy a többi ilyen és ehhez hasonlóan, az eredeti részben nehéznek titulált küldetést is. Itt a fedezékrendszer meg élet regenerálódás hiánya miatt voltak gondjaim a tűzharcokkal, az ilyen küldetéseket többször kellett próbálnom itt is, mint pl. amikor Lance-szel kell a plázába menni rendőrnek álcázva, vagy a bankrablós küldetés, de néhány anyázás után azért ezeket is végig tudtam tolni. Bugokat tekintve olyan sokkal nem találkoztam, a kidöntött táblák és villanypóznák rendszeres betonba olvadásán és eltűnésén kívül csak egyszer ütköztem igazán komoly technikai hibába, mikor is az egyik kidöntött lámpa bele ragadt a taxim motorházába és pár másodperc múlva felrobbantotta.
Ez persze azért idegesítő volt, mert a régi részekben idegesítőbb meghalni, mint a GTA4-5ben és a Red Dead-ekben, ugyanis a definitive kiadásokban is mindig elveszi az összes fegyverünket halál esetén a rendszer, ami elég szar és frusztráló, de hát ez van. Nyilván ez a felújítás összességében nem méltó az eredetihez, főleg ennyi év után, de nagyot hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztam jól a játékkal. A kivett zenékért kár, de amik bent maradtak továbbra is zseniális hangulatot adnak a játéknak, a fényeket pedig azért szépen megcsinálták, amik szintén Vice City fontos elemei. Torrenttel, vagy egy baromi nagy akción belül azért érdemes újra vissza jönni a játékhoz, főleg mivel még nagyon messze van az új rész, a GTA5 meg már szerintem mindenkinek nagyon unalmas.