Dani: olyan érdemlegességekről beszélek, hogy pl a Sony volt oly kegyes és legalább a hardware adottságairól tájékoztatta a közönséget a PS4-el kapcsolatban, ezzel szemben nem emlékszem, hogy a Microsoft ezt megtette volna.
Ezen felül a Sony rendezett egy igényes 2-2és fél órás összeröffenést, ahol nem kis nevű fejlesztőgárdákat sorakoztatott fel, jó megjelenési címekkel, mindemellé még a játékiparban elismert, NEVES direktorokat is meghívott, hogy beszéljen pár hízelgő mondatot a közönségnek. Ezeket az Xdoboz felfedésénél szerintem, szintén nem tudhattuk magunkénak, legalábbis elég szerényen, ebben az 1 órás -
fosadékban - rendezvényben.
Ha ez nem lenne elég - de igenis elég - felmutatott fejlesztéseket (fejlesztésen nem azt értem, hogy beszélgethetsz a nappaliban a dobozoddal..
), és bemutatta a közösségi részét az új generációs konzoljának, azaz felmutatott egy egészen új modult amiben videókat oszthatsz meg, streamelhetsz, és a többi, amiket eddig nem láthattál konzolon alap funkcióként. Emellé ne is kelljen említenem a videórögzítést, ami szintén egy nagyon jó dolog, ami ezentúl alap lesz. Ehhez hasonló fejlesztéseket se láttam ebben az egy órában a Microsoft háza táján (amint azt az előbb írtam, számomra az nem fejlesztés, hogy beszélgethetek a dobozzal olyat, hoyg kapcsoljon be meg ki meg stb, meg hogy filmnézés közben Skype-on zaklathatnak xbox one-on...)
Ha nagyon akarnánk még össze lehetne szedni a többi pozitívumot szerintem a PS meeting javára.
Ja és persze, nem láttuk a ps4 külsejét, ami igazából csak kíváncsiáva teszi az embert, és nextgen szempontból nem is különösebben oszt szoroz, de az tuti, hogy ha csak egy sörös doboznál 1 hajszálnyival szebb, akkor az XBOX ONE-nál is sokkal szebb lesz.
UI.: nem kell olyan indulatosan válaszolni mindenre, mint ahogy azt a GTAV fórumoldalon tetted.