Kocsiban nem sűrűn hallgatom a Non-Stop FM-et, de van a kedvenc helyem, ott mindig ez a rádió megy. Igen, ez a hely természetesen a sztriptízklub. Szóval 10/8.
Hú, hát én nem egy zeneszámot hallgatok GTAV-ben, nagyon jól eltalálták a zenei felhozatalt. De ha választani kell egy számot, akkor itt van a jó öreg Johnny Cash, az egyik kedvenc énekesem.
Egyelőre ennyi, de majd jönnek a West Coast Classics-os favoritjaim is.
Általában nem szeretem az ilyen zenéket, de a Battlefield 4 első gameplay videójában nagyon jól illeszkedett a jelenethez, és (nem csak emiatt) megtetszett ez a szám: 8,5/10.
Íme az enyém, egy igazi klasszikus rapzene, amely színesíti a GTAV-ös zeneszámok palettáját:
Kár, hogy a világ elérkezett abba az időszakba, hogy már néhány egyszerű hang is zenének mondható. Persze, ez nem csak ennyi, tudás és tehetség kell ezeknek összekeveréséhez, de én soha sem fogom ezt a típusú zenét, zenének nevezni. Ezért én ezt 5 ponttal értékelem.
A Gimme tényleg jó, nincs is benne semmi furcsa, nem is értem mi lenne benne furcsa. Sokkal furcsább 13 évesen a Losing my relegion-t hallgatni... Kaptok egyet tőlem is.