Kipróbáltam, de nem jött be Maradok a jó öreg Windows7 nélooshis írta:Kinek mi a vélemeénye/tapasztalata róla?
Valóban van alternatív start menü, de mire erre rájöttem, már megszoktam a metrot. Amúgy most eszembe jutott még egy negatívum. Ugye írtad, hogy gyorsan kapcsol be. Ez azért van, mert ha rákattintasz a "kikapcsolás" gombra, a drágakedves windows nem kapcsolná ki a számítógépet rendesen, hanem helyette hibernálja, vagy valami hibernáláshoz hasonló dolgot csinál. Ettől ugyan gyorsan indul a gép, de többször volt olyan, hogy az éjszaka közepén csak úgy magától bekapcsolt. Először nem gondoltam, hogy az oprendszer miatt van, de utánanéztem, és rátaláltam, hogy ez az új fajta kikapcsolás nem állítja le teljesen a windowst, (ami ugye úgy van beállítva, hogy éjszaka frissítsen) ezért ha úgy gondolja, akkor kedvére bekapcsolódhat. Király megoldás. Szerencsére lehetséges a teljes kikapcsolás. Azt hiszem, a futtatást kell megnyitni, és oda kell egy parancsot írni.asd14asd írta:Nekem is eleinte egy szó jutott róla eszembe, hogy szar. Aztán próbálgattam pár napig és az lett a véleményem, hogy korrekt kis op. rendszerről van szó. K**a gyorsan is indul. Nem tudom, lehet hülyeség, de az lehet, hogy a játékok kicsivel jobb grafikán is mennek, mint a Win 7-en? Mert nekem úgy tűnik, de nem tudom.
Thelostduck: elvileg kilehet kapcsolni a metro-t, illetve lehet Start menüt is letölteni hozzá.
Szerintem a hibernálási problémád beállítási okokból lehetséges, nekem ilyen problémám nincs. Laptopomon van rajta a win8 (eredeti) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Miután nem egy i7es, 2312312312312 ezer GB memós laptop hanem egy szimpla dualcore, 2 gb így nem sokat bír, de azt kell mondjam a win8 kihozza belőle a maximumot.Thelostduck írta:Valóban van alternatív start menü, de mire erre rájöttem, már megszoktam a metrot. Amúgy most eszembe jutott még egy negatívum. Ugye írtad, hogy gyorsan kapcsol be. Ez azért van, mert ha rákattintasz a "kikapcsolás" gombra, a drágakedves windows nem kapcsolná ki a számítógépet rendesen, hanem helyette hibernálja, vagy valami hibernáláshoz hasonló dolgot csinál. Ettől ugyan gyorsan indul a gép, de többször volt olyan, hogy az éjszaka közepén csak úgy magától bekapcsolt. Először nem gondoltam, hogy az oprendszer miatt van, de utánanéztem, és rátaláltam, hogy ez az új fajta kikapcsolás nem állítja le teljesen a windowst, (ami ugye úgy van beállítva, hogy éjszaka frissítsen) ezért ha úgy gondolja, akkor kedvére bekapcsolódhat. Király megoldás. Szerencsére lehetséges a teljes kikapcsolás. Azt hiszem, a futtatást kell megnyitni, és oda kell egy parancsot írni.asd14asd írta:Nekem is eleinte egy szó jutott róla eszembe, hogy szar. Aztán próbálgattam pár napig és az lett a véleményem, hogy korrekt kis op. rendszerről van szó. K**a gyorsan is indul. Nem tudom, lehet hülyeség, de az lehet, hogy a játékok kicsivel jobb grafikán is mennek, mint a Win 7-en? Mert nekem úgy tűnik, de nem tudom.
Thelostduck: elvileg kilehet kapcsolni a metro-t, illetve lehet Start menüt is letölteni hozzá.