Azt, hogy ez szép is lenne, ha a partnerek lennének ebben a Szír retkek is. De ezek benszülött emberszabásúak, viselkedés zavarral. Ha én egy megtűrt vendég lennék egy olyan ország(okban) ami befogadott engem, mert az enyémben megölnének, ülnék a seggemen és kussolnék, míg megoldódik a jövőm. De ezek...The Polar Heavy írta:Ne csesztessétek már őket. Úgy kilencvenöt százalékuk nem is akar az országban maradni, akkor minek pattogni? Ahelyett a rémhírterjesztés helyett, amit a kormány csinál simán ki lehetne terelni őket Ausztriába, ahova be is fogadják őket (speciel busszal viszik őket ki innen). Nem kerítés kellene, hanem egy halom regisztrációs pont, ahonnan rendszeres járatokkal a felső határokra viszik őket. Ott kiléptetőpontokat nyitni, és felvásárolni államilag egy halom raktárat. Azokat úgy berendezni, hogy egy-egy csoport pár napig megélhessen, amíg nem indulnak a transzportok. Ez egy egyszerű és olcsó megoldás, nem biztosít súrlódási pontokat a magyarok és a menekültek között, amellett a problémát hamar és tisztán megoldja.
Erről mi a véleményetek?
És még az a véleményem, hogy már most látom veled kár erről beszélnem, mert az én véleményem a szöges ellentéte a tiédnek.