Na de mond el Robi, mi nyomja úgy a szíved?:)
Adj egy pacsit Stan!Stan98 írta:Mai hangulatom 10/1000000000végre megjött a jogsim
Sajnálom, hogy az osztálytársadnak nem sikerült.NikitaDragovich írta:Az egyik osztálytársam tegnap lett 18 éves, és pont az utolsó vezetésnél volt. Sajnos a körforgónál azt hitte, hogy az autós le fog majd fordulni, mert nem tette ki az indexet, így majdnem összeütközött vele, de nem lett baj belőle. Szegényt megbuktatták emiatt.Pedig milyen szép lett volna, hogyha pont a 18. születésnapján szerzi meg a jogsit.
Szegény!
Amúgy gratulálok, Stan. Én valószínűleg soha az életben nem fogom megszerezni, mert én nem akarok vezetni. Nekem nincs szükségem autóra, mert én nem megyek sehová. Én magányos és depressziós vagyok. Nekem ez fölösleges. A sok Z generációs hülyegyerek a jogosítványára veri a farkát, holott ők okozzák majd a baleseteket. Én inkább kimaradok ebből. Nem kell nekem jogosítvány, nekem csak igazi barátok kellenek és depressziómentes élet! Ennek ellenére én gratulálok neked. Remélem, élvezni fogod a vezetést. A bátyám már majdnem három éve elkezdte a vezetést, de sohasem fejezetbe be, mert unalmas volt neki a KRESZ. Ő most lesz 21 éves. Mindig mondjuk neki, hogy menjen el vezetni, de hát nem akar. Én megértem őt. Jól is teszi. Ráér majd erre néhány év múlva. Én is rá fogok majd érni 25-30 évesen, mert még tapasztalatlan vagyok vezetésben, és a reflexeim is rosszak; nem akarok autóbalesetben meghalni! Nem fogom követni a sok Z-s gyökér példáját, akik hamar megszerzik a jogosítványt, és másnap már meg is halnak egy autóbalesetben, mert menőznek a fasza verdájukkal...!
Lehet én értem félre, vagy te írtad rosszul, de mért gondolta, hogy le fog fordulni az autós, ha nem indexelt? :OSajnos a körforgónál azt hitte, hogy az autós le fog majd fordulni, mert nem tette ki az indexet, így majdnem összeütközött vele, de nem lett baj belőle.
Már bocsi, de én is 17 évesen szereztem meg a jogsit, kicsivel több, mint 2 éve van meg és még szerencsére nem okoztam/szenvedtem balesetet, pedig nagyon sokat vezettem már. Tehát az, hogy "hamar" megszerzed a jogsit, nincs semmilyen összefüggésben azzal, hogy mennyire vagy jó sofőr...Nem fogom követni a sok Z-s gyökér példáját, akik hamar megszerzik a jogosítványt, és másnap már meg is halnak egy autóbalesetben
25-30 évesen sem lesz több gyakorlati tapasztalatod, mint most... vagy nem tudom, hogy értetted ezt.Én is rá fogok majd érni 25-30 évesen, mert még tapasztalatlan vagyok vezetésben