Boldog születésnapot
NikitaDragovich barátom!
A jó Isten áldjon meg!
Kriss X írta:Luszie írta:Megtisztelve érzem magam, hogy engem (is) képesnek titulálsz arra, hogy értsek ehhez....
Sajnos az anyagismeret nekem teljesen új dolog. Ez biztos valami egyetemi/fősulis tárgy lehet.
De, ha nincs is így...akkor sem értek a fizikához.
Ha esetleg más sem tud segíteni (amit kétlek), bedobom egy SZTE-s csoportba...
Nem fősulis, még középiskolába járok
Amúgy holnapra kell, úgyhogy valószínűleg, ha estig nem kapok választ, akkor holnap reggel kell lemásolom valakiét. Csak ezzel akkor leszek gondban, ha más sem érti.
És boldog szülinapot Nikita.
Sajnos nem tudok segíteni. Fizikához, matekhoz, kémiához és az összes ilyesféle tantárgyhoz én mindig is hülye voltam. Szerintem kérj segítséget az egyik osztálytársadtól vagy másold le holnap arról aki értette, ha meg minden kötél szakad és a többiek sem értik, akkor meg a tanár csak nem ad egy egész osztálynak egyest egy házi feladatra azért, mert senki nem értette. Persze ha szakmai tárgy, akkor lehet, hogy szigorúan fogja venni. Amíg én is a szakmai/szakközepes vonalon próbáltam szerencsét, az én programozási tanárom is minden szarért egyest adott, pedig nem azért nem csináltam meg, mert nem akartam hanem mert nem értettem. Milyen szerencse, hogy otthagytam a picsába és átmentem a gimnáziumi képzésre.
Na mindegy, visszatérve a te problémádhoz, sajnos nem tudok segíteni, de nagyon remélem, hogy valahogy jól jössz ki ebből az egészből!