Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2017. 08. 18. 10:51
Szeretem a nyarat, mert akkor van a leghosszabb szünet, plusz akkor érdemes elmenni nyaralni, főleg vízközelbe. Ugyanakkor, a telet is szeretem, mert akkor van a szülinapom, plusz a karácsonyt nagyon szeretem, ez a kedvenc ünnepem. Télen meg azért egyszerűbb védekezni a hideg ellen, mint nyáron a meleg ellen. Persze ha valakinek van klímája a házban, akkor annak nyilván mindegy a meleg, mert tud ellene védekezni. Viszont a klíma nagyon drága, így nem adatik meg mindenkinek (köztük nekem sem). Bár télen a fűtés sem olcsó, de ott ha nem akarsz sokat költeni, felöltözhetsz és akkor nem fázol. Nyáron meg igazából csak a klíma segíthet, hogy el tudd viselni a hőséget. Szóval számomra vannak pro-k és kontrák mindkét évszak ellen. Igazából mindkettőt szeretem valamiért, meg van kivetnivaló is mindkettőben. Az átmeneti évszakokat én azért nem szeretem, mert azok többnyire kiszámíthatatlanok. Tavasszal pl. ha tűz a nap, azt hiszed, hogy végre jó idő lesz és nem kell télikabátban flangálnod, erre ahogy kiteszed a lábad azonnal megfagysz és mehetsz vissza a meleg ruhákért. Ősszel meg ugyanez a helyzet nagyjából.