Bizony nagy játék.
Örülök, hogy nemcsak én ismerem az oldalról.
Amúgy meglep, hogy itt van az oldalon egy csomó PS párti felhasználó, és már majdnem minden igazán említésre méltó PS exkluzív címnek van saját topicja, egyedül a God Of War-nak nincs, illetve egyedül erről nem beszél szinte soha senki.
Na mindegy, ez csak észrevétel.
Amúgy igen, sajnos van igazság bőségesen abban, amit mondasz. Az első három rész igazi mestermű volt. Most vettem meg két napja a 3 felújított PS4-es változatát és bár nem erőltették meg magukat a felújítással, a játék már alapból is olyan jól nézett ki, hogy még a minimális javítások ellenére is kerestem az államat a földön, amikor elkezdtem a játékot. Szóval visszatérve, az első három rész totál rendben volt, a 3 tökéletes záróepizód lett szerintem. A két PSP-s rész közül a Chains Of Olympus-t toltam végig, a másikból csak videókat láttam, de azok is rendben vannak, azt leszámítva persze, hogy elég rövidek lettek a nagykonzolos részekhez képest. A Sonynyak azonban később sajnos nagyon kellett a pénz, így arra jutottak, hogy le kell húzni még egy bőrt a GOW-ról és Kratos-ról, így elkészítették az Ascension-t, ami előzménysztori lett. Én csak videókat láttam róla, nem játszottam vele, de azok alapján nekem kissé erőltetettnek tűnt. Haverom, aki nem mellesleg az egyik legnagyobb GOW rajongó, végigtolta a játékot és azt mondta, hogy az a rész kimondottan gyenge lett. Máshonnan viszont elég sok pozitív kritikát kapott az Ascension, úgyhogy nem igazán merném biztosra mondani, hogy szar, de szerintem akkor is erőltetett. Aztán a tavalyi E3-mon szépen bejelentették a 4-et. Új számozott rész, de maradt Kratos, csak megöregedett, lett egy fia és délről északra költözött, hogy mindenféle skandináv/germán mitológiai szörnnyel harcoljon. Megnéztem az első 10 perces egyetlen gameplay videót. Háááát.... elég érdekesnek tűnt. Nem akarom leírni, ráadásul szinte biztos, hogy akármilyen lesz, előbb-utóbb akkor is megveszem, de így első ránézésre a grafikát leszámítva még mindig a trilógia, azon belül pedig a 3 a király.
Neked is bejön a GOW főcímdala, igaz?
Én főleg a játék alatt szeretem hallgatni. Tökéletesen passzol a brutálisabbnál brutálisabb összecsapásokhoz.