Jaja, abszolút átérzem!Luszie írta: ↑2018. 12. 26. 20:20Igen, már kérdezte tőlem korábban. mondtam, hogy persze, ezer örömmel. De nekem egyelőre a PS plus sincs aktiválva: egyelőre nincs miért. Az RDR2 Online-ba (mivel sok más játék -többek között ennek a singleplayere is kiakasztásra vár. tavasznál korábban tuti nem lépek fel. De majd írok mindenképpen, ha úgy döntöttem.
Tudod, túl sok játék, túl kevés idő....
Rendben van, akkor majd ha úgy gondolod és aktiválod a PS Plus-t, majd játszhatunk. Egyébként halkan jegyzem meg, hogy nekem ugye két éves a PS4-em, állandó PS Plusom, tehát ami nem az ingyenes trial meg mindenféle ingyen hétvége, hanem ténylegesen vásárolt tagság, az kb. két hónapja van először, a Red Dead 2 mellé vettem a boltban mert akciós volt. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy én is majdnem két éven keresztül simán elvoltam a Plus meg az online gamelés nélkül, szóval abszolút megértem, ha nem akarod még elhasználni a tagságod/nem akarsz még tagságot venni, mert nekem is relatíve hosszú időbe telt, mire rászántam magam a PS Plus vásárlásra.