Na... közbejött valami, úgyhogy csak holnap suli után lesz meg a PS4.
De holnap a karácsonyi műsor miatt mindössze három órám lesz megtartva, úgyhogy ha minden szerencsésen megy, holnap délre/kora délutánra már meglesz a PS4!
Arminho: PS Plus-t egyelőre sajnos nem tervezek venni rá, mert minden megmaradt keretemet offline többjátékos játékokra és egy második kontrollerre kell elköltenem, mert 27-én lesz a huszadik szülinapi bulim, jönnek egy páran és azért be kell látni, hogy egy darab Uncharted 4-gyel nem lehet olyan jól szórakozni egy szülinapi bulin, erre a feladatra kell legalább egy FIFA+UFC+Mortal Kombat triumvirátus és egy második kontroller. Meg nemsokára érettségizek, majdnem fogalmam sincs, hogy hová menjek továbbtanulni, a matematika meg egyenesen botrányosan gyengén megy, úgyhogy a közeljövőben - a karácsonyi szünet kivételével - nem igazán lesz időm játszani, ha nem akarok megbukni meg el akarok érni egy bizonyos szintet érettségin, amivel esetleg fel is vesznek valahová. Haverjaim is mondták, hogy minél hamarabb szerezzek be PS Plus-t, de nekik is megmondtam, hogy leghamarabb az érettségik után fogok tudni majd ezzel foglalkozni. Meg nem csak az érettségi az oka, hanem pénzem sem lesz már rá. Azért ebbe a PS4-be, második kontrollerbe és 11 játékba, amit rövidesen megveszek, elég sok pénzt fektettem, így az anyagi okok is jócskán benne vannak a dologban. De ha nyáron sikerül vennem PS Plus-t, akkor majd mindenképp bejelöllek PSN-en és csapathatunk valamit.