Szia!zsombormaki írta: ↑2021. 01. 13. 21:21Sziasztok! Láttam facen ,hogy lett az oldalnak csoportja. Személy szerint én örülök neki mert sokkal gyorsabb lehet így például a kommunikáció. Viszont még mivel így alig pár órás a group szerintem ki kellene találni valamit amivel tudtok szűrni. Csak azért gondolom ezt mert az utóbbi években tapasztaltam ,hogy szinte az összes FB-n fellelhető magyar nyelvű csoport enyhén szólva sem a magas színvonaláról híres, és nem lenne jó ,ha az is erre a sorsra jutna főleg úgy ,hogy maga az oldal azért már elég régóta képvisel egy kifejezetten jó minőséget. Ti mit gondoltok? Kivitelezhető lenne egyáltalán normálisan?
Mi nagyon örülünk neki, ha te is, ti is örültök neki. Meglátjuk, mennyire lesz rá még érdeklődés. Szeretnénk vele odaadóan foglalkozni, hiszen már szállingóznak az első fake és talán igaz GTA6 pletykák. Szeretnénk, ha lenne egy olyan csoport, ahol segíthetünk kikerülni a a szenzációhajhász fals információkat, és persze segítséget nyújtani, ahogy csak tudunk. Egyszóval ugyanazt a minőséget próbáljuk oda átvinni, amivel az oldal szerkesztését is vállaljuk, és reméljük, hogy ez megfelel nektek is.
De nagyon nagy szükség lesz a Ti segítségetekre is, jelezzétek mindig, ha valami nem tetszik, vagy ha valami érdektelen.