Én szeretnék neked segíteni, de így nem tudok! Legalább, annyit elárulnál, hogy mért nem jó, ha DVI-vel kötöd rá?Iksz írta:persze, a csak vga csatis monitorok elég gázak manapság szerintem...amibe meg lehet rakni dvi-t, az valszeg HDCP képes is.
de linkelem még egyszer : nekem ez lenne jó
http://elektrotech.hu/atjatszo-kabelek/ ... to-adapter
átis váltja analógra, hang kimenet is van. csak ezzel az a baj, hogy ilyet dvi-be meg nem találok...tehát a képminőség rosszabb lesz. na ha valaki talál, azt nagyon megköszönném
De sokan használják így, csak ők nem bonyolítják meg feleslegesen a dolgokat!Iksz írta: azzal akarom. semmikép sem vga d-subbal. ilyen átalakítót linkeltem. csak ha lenne hdmi dvi konverter adapter, akkor azzal meg lehetne oldani, sok kábel meg hosszabbító nélkül, és az is biztos, hogy lesz hang. mert szerintem a 2 kimenet a ps-en ( hdmi , av (hang) ) nem működne. vagy az optikai.
mondjuk ebbe kicsit van logika, hogy miért nincs hdmi-dvi+audio adapter, hiszen a kettő ugyanazt eredményezi, csak kibontva. csak van valami egyszerűbb megoldás, nem hiszem el, hogy még senki nem kötötte rá a monitorjára playstationt
Igen, mert DVI-vel működik, ha van HDCP támogatás.dani.szentgali írta:Nem akarok beleszólni itt a dolgokba, mert nem PS3-mon játszom, de itt a problémára egy videó (bocs, ha esetleg mégsem segít/olyat tartalmaz, amit már próbáltál, de megláttam itt a segélykérésedet és gondoltam, megpróbálok segíteni, bocsi, ha esetleg nem sikerül):
Iksz, ezt próbáljuk neked elmagyarázni Rockstar69-cel, hogy a képhez bőven elég a HDMI-DVI kável, ha van DVI bemenet a monitorodon. A hanghoz pedig külön kell venned RCA-jack 3.5 átalakítót, és valószínűleg egy anya-anya 3.5 jack toldót, mert apás kimenete lesz az átalakítónak. Ergó a kép a HDMI-ről fog kimenni a monitorodba, a hang pedig az AV komponens kábellel a fülhallgatóba vagy a hangszóróba, attól függ, mit kötsz rá.Iksz írta:...csak ha lenne hdmi dvi konverter adapter, akkor azzal meg lehetne oldani, sok kábel meg hosszabbító nélkül, és az is biztos, hogy lesz hang...
ja, hogy ti úgy csináljátok? :O én arra gondoltam h a gépen lévő netet osztom csak tovább. úgy is működne a dolog garantáltan, ha egyből a routerbe dugom? ez nem gondoltam volnarealostew írta:Hagyományos hálózati utp-vel. Nem egy atomerőművet raksz össze, ne gondold, hogy bármiféle extra bonyolultságot raktak a PS3-ba. Egyszerű felhasználónak készült ám nem pedig műszaki zseniknek...
Egyébként a routered jó, csak az a baja, hogy nem tudod beledugni az USB-s mobilnetedet.