A legtöbb zenét a Guitar Hero-n és a Rock Band-en keresztül ismertem meg, ahogy ezt is. A másik zene, amit kiraktam volna az a Sudden Death lett volna a Megadeth-től.
realostew írta:A Gimme tényleg jó, nincs is benne semmi furcsa, nem is értem mi lenne benne furcsa. Sokkal furcsább 13 évesen a Losing my relegion-t hallgatni... Kaptok egyet tőlem is.
Billy írta:Nem igazán szeretem a magyar rappet de ahhoz képest jó hogy ez legalább nem arról szól hogy "k**va nagy májer wok mindenki megeszi a gecim!!44"
10 pontból 11! Nem is csak azért, mert baromira igaz a szöveg, hanem azért is mert nagyon jó hangulata van, jó kis pörgős zene. Na, de most az általam választott darab. Igazi Skyrim zene.
Billy: Az underground zene nem is arról szól hogy mindenki nagy májer..a magyar rap igenis nagyon jó az underground vonalban,csak sokan egy kalap alá veszik Mr.Bustával,akinek köze nincs se a raphez se máshoz,csak egy nagyképű szar...és abból indulnak hogy minden magyar rapper ilyen,pedig nem..
Arminho írta:10 pontból 11! Nem is csak azért, mert baromira igaz a szöveg, hanem azért is mert nagyon jó hangulata van, jó kis pörgős zene. Na, de most az általam választott darab. Igazi Skyrim zene.