dani.szentgali írta:Stan98: Te júniusban már nem jársz iskolába?! Vagy te sulidban nincs év végi számonkérés? Mert én bizony sajna csak június közepétől, azaz a nyári szünet kezdetétől leszek szabad, mert az utcsó fél hónap az a vizsgákról fog szólni, ráadásul míg más iskolákban az érettségik miatt az alsóbb évfolyamoknak nem kell bemenni a vizsgaidőszak ideje alatt (kb. 1-2 hétig) addig nekünk délután kell bemenni azalatt az idő alatt és vizsgázni.
És ez még csak a nyelvi előkészítő volt.
Mi lesz még itt jövőre?!!
Na de mindegy, ez az én bajom.
Valahol örülnöd kellene ennek, erős suliba jársz ezek szerint, ha már a 0. évfolyam is kemény. Ez még a későbbiekben csak a hasznodra fog válni. Én nem járok egy fú de nehéz iskolába, nem is a legalja, de nem is egy "Piár" (ha lehet ezt mondani, bár nem tudom hogy ki mennyire ismeri a Piaristákat, de azok elég jól tolják..) Szóval mi katolikus iskolához képest hozzuk az átlagot. Lennénk képesek többre is, de hát az már a mi bajunk tényleg, hogy ezt egyesek nem használják ki.
Amúgy a június nekem is laza lesz, sőt nekem már ápr. végétől kisebb lazítás van már, mert április vége/május eleje körül már magyarból meg szoktuk írni az évvégiket, és akkor kapásból két tantárgy amire nem kell tanulni . (Még mielőtt valaki félreértené: Nem viccből írjuk meg ekkor, csak hamarabb megírjuk hogy aki kétesre áll annak még legyen ideje felelni, és akkor elkezdjük venni a következő év anyagát, vagy érettségi feladatokat csinálunk. Be szoktuk mindig fejezni hamarabb. Pl most vesszük majd nemsokára Jókai- Az arany ember-t, ami általában ebben a suliban át szokott csúszni a 11. évfolyamba, de mi 1 hét múlva venni fogjuk majd.)
A többi tantárgyból meg persze még ugyanúgy kell tanulni, de azért teljesen más az, ha már -2 tantárgyból kell tanulnod. Oké, azután is írunk dogát, de már csak max 1-2-t. Szóval alig várom
Bodom felől pedig egy percig sem aggódtam, tudtam hogy valami ilyesmi lehet a dologban és semmi komolyabb. Én is várom vissza, vele jobb lenne a légkör. (Nyugi, nincs bajom veletek, csak azért jobb lenne +1 dumagép
)