Köszi! Még tavaly írta wantoo, hogy cikkírókat keresnek. Akkor felvettük a kapcsolatot, de csak most beszéltük meg a dolgot. Írtam egy próba cikket, ami tetszett az adminoknak és megengedték, hogy Én is szerkesztő legyek.dani.szentgali írta:Gratulálok Rockstar69! Még csak véletlenül sem akarom megkérdőjelezni az előreléptetésedet, ne értsd félre a kérdésemet, de amúgy hogyhogy admin lettél? Mert azt tudom, hogy régóta tag vagy és sokat segítesz a hibajelzéseiddel meg gyakran feljársz az oldalra és sok GTA epizódot végigvittél már és eléggé ismered is őket, de mondjuk Luszie is sok hibát észlelt, ha jól emlékszem és ő is segített itt-ott, valamint ő is sok részt ismer, de ő (ha jól tudom) nem lett admin. Tényleg gratulálok, büszke vagyok rád és nem kötekedésből kérdezem a dolgot, pusztán kíváncsiságból.
Ja, jó rendben, csak azért gondoltam az RDR cikkekre, mert azok még elég hiányosak, bár Gege már bővített rajta egy keveset, de mivel eddig az adminok közül senki sem tolta végig 100%-ra az RDR-t, ezért azt hittem, többek között annak a cikknek a bővítésére kértek fel téged adminnak, mert te már 100%-ra végigtoltad kiegészítőstül mindenestül, ha jól tudom.Rockstar69 írta:Hááát...nem igazán. Azt mondták, hogy inkább a GTA-k felé orientálódjak.