Mert fizetni kéne érte, és most nincs pénzem eredeti Windows 10-re. Ráadásul már egy halom iskolai/egyetemi dolog is fel van töltve a gépre, amiket nem akarnék kitörölni egy esetleges oprendszeres újrarakással. Amúgy a frissítés alatt te fizetős vagy ingyenes frissítést értettél? Mármint az lenne a kérdés, hogy tudsz-e esetleg olyan trükköt, amivel lehet aktiválni a nem jogtiszta Windows 10-et, hogy eredetinek számítson? Loaderekkel korábban már próbálkoztam, de sokra nem mentem velük azon túlmenően, hogy bekaptam jó pár fincsi vírust, amit alig bírtam leszedni. Szóval ha loaderekre gondolsz, akkor az számomra nem jó alternatíva, viszont ha van más módszered, arra nyitott vagyok.Rockstar69 írta:Miért nem frissítettél eredetire?
Yepp. Bár én nem használom/használtam ki.MateL írta:Ha egyetemista vagy, nem jár ingyen windows/office stb? Tudtommal minden magyar egyetemistának jár a jogviszony végéig.
Office mindenkinek jár ingyen. Windows-t + más MS szoftvereket pedig csak akkor tudsz ingyen beszerezni, ha a sulid rendelkezik MS DreamSpark előfizetéssel. Én így tudom, aztán lehet, hogy nagy tévedésben élek.MateL írta:Ha egyetemista vagy, nem jár ingyen windows/office stb? Tudtommal minden magyar egyetemistának jár a jogviszony végéig.