Heyyyyy, újabb sorozatbeszámolóval rukkoltam elő, és úgy döntöttem kicsit rendbe rakom ezt a Netflix által okozott katasztrófát, szóval a terv a következő:
Eddig összesen húsz sorozat (give or take a couple) van a listán, köztük Narcos, Black Sails, Mr. Robot, The Blacklist, Supernatural, és Gunpowder. Ez az utolsó egy elég érdekes kis dráma sorozat, Kit Harington-al a főszerepben, így felkeltette az érdeklődésem. Mindössze egy évad, benne három 1-1 órás rész az egész. És igen, ennyi, be is van fejezve. Igaz történet alapján alapult cselekmény, 1603-ban játszodik, első Elizabeth halála után, a katolikusok harcát öleli fel a Brit Királyság ellen. Érdekes élmény, ajánlom. Méghozzá egy kanapé-szesszió során be is lehet fejezni. Nos, ezen túlesve elkezdtem a Lucifer-t is, ami.... hát, hogyan is fogalmazzak. Ördögi sorozat, nagyon kiváncsivá tett. Maga Lucifer karaktere eléggé megfogott, tetszetős Tom Ellis színészi játéka. Viszont félre rakom a Supernatural és The Blacklist mellé (ami egyébként kész csoda) és befejezem a Black Sails maradék két évadját, majd pedig a Mr. Robot-ot is. Így helyet csinálva a Punisher, illetve a Vikingeknek.
Szóval, összefoglalva a húsz sorozatot:
Trónok Harca
Westworld
The Walking Dead * khmm, ebben óriásit csalódtam *
Sherlock
- ezeknek várom a folytatásukat.
Breaking Bad
Sons of Anarchy
Gunpowder
Banshee
- eme sorozatoknak már vége van, óriási nyomot hagyva bennem, mindig a szívemben fogom őrizni őket.
Lucifer
Narcos
Blacklist
Black Sails
Mr. Robot
Supernatural
- nézem jelenleg.
+ várólistán lenne még a Godless, a Stranger Things, Vikings, és The Punisher.
Meg pár honorable mentions, amiket elkezdtem, viszont nem jutottam még a végére:
Dexter, Twin Peaks, Better call Saul.
Hűha, micsoda remek elfoglaltság.