Elsősorban azokhoz szólnék, akiknek hozzám hasonlóan játékra alkalmatlan PC-jük/laptopjuk van. Szerintem már sokan hallottatok róla, de azért leírom, hogy az NVidia indított egy jelenleg még béta szinten futó, ingyenes programot, a GeForce NOW-ot, amelynek keretein belül játékra alkalmatlan Windows gépeken és laptokon, sőt mi több, Windowsos szoftverek futtatására semmilyen szinten nem használható MAC IOS-en lehet játszani gyakorlatilag akármilyen játékkal. A program lényege, hogy egy szerverszobában fel van állítva egy halom fullra tuningolt gamer PC 32 GB-s RAM-mal, GTX 1080Ti-s 12 GB-s videokártya-szörnyetegekkel meg minden egyéb videojátékra szánt méregdrága alkatrésszel, amelyeket felhőben elérhetsz és ezzel bármelyik Online játékkönyvtáradban (Steam, Origin, etc.) lévő játékodat egyetlen gombnyomással el tudsz indítani úgy, hogy nem a te géped hardver konfigjáról megy az egész, hanem felhőben kapcsolatot létesít az egyik überpécével és annak hardveréről feldolgozva játszod a te saját gépeden a játékaidat. Szóval szerintem érdekesen hangzik és amíg tart a béta időszak, szerintem mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia, hogy milyen.