Szerintem az 2. féléves dolgok miatt (legalábbis nekem)Gonzales írta:Miért ilyen kihalt manapság az oldal?
STRÉBEEEEEER!Arminho írta:Yep, ezen a héten kezdődött el a második félév, és büszkén jelentem, sorozatban hetedszerre lettem kitűnő félévkor, tíz dicséretes tantárgy mellett. Egyébként meg szerintem a hétköznapok és a munka/iskola miatt nincs senki az oldalon. Személy szerint nekem sincs sok időm az internetes világra.
Arminho írta:Yep, ezen a héten kezdődött el a második félév, és büszkén jelentem, sorozatban hetedszerre lettem kitűnő félévkor, tíz dicséretes tantárgy mellett. Egyébként meg szerintem a hétköznapok és a munka/iskola miatt nincs senki az oldalon. Személy szerint nekem sincs sok időm az internetes világra.
Gratulálok!Arminho írta:sorozatban hetedszerre lettem kitűnő félévkor, tíz dicséretes tantárgy mellett.
Tudom, milyen az az érzés. Nemegyszer nézegettem nézegettem középiskolás vagy egyetemes tananyagot, és mit ne mondjak, tanulni kell keményen, már egy kettes, hármasért is.MateL írta:Nem sokára te is megtanulsz úgy örülni a kettesnek, mintha megnyerted volna a lottót.
Köszönöm!asd14asd írta:Gratulálok!
Akár hiszed/hiszitek, akár nem, nem vagyok az. Jó, oké, ez olyan, mint a hipszterség, azt is mindig tagadják a hipszterek, de én a hetediket is (a legtöbb tanulmányi versenyen indulva) nulla tanulással színötösre tudom teljesíteni, úgy, hogy alig mozdítom a kisujjam. Most is ledobtam magam a gép elé a tanulás helyett (most meg kocka vagyok, ugye? ), mert nincs rá szükségem. Egyszóval, NEM SZOKTAM TANULNI! Egyelőre.VoorstedelijkeViking írta:STRÉBEEEEEER!