Lehet, hogy a Windows 7 előrelépés az előző M$ op.rendszerekhez képest, de szerintem nem szempont a mai világban az, hogy egy rendszert még használni is lehet, legalábbis számomra nem. Teszteltem még anno 1 hónapot, mert annyira jónak mondták, gondoltam kipróbálom, de én nem dobok hátast attól, hogy az M$ lelopta egy az egyben a KDE 4 paneljét és már nem kell neki 4 GB RAM, hogy "élvezhetően" elfusson maga a rendzser, továbbá kapott egy tényleg nagyon szép kinézetet. Ennyi. Tudok ennél jobb rendszert is, szebb kinézetet is rá. Meg a Windows nálam elvi kérdés, nem szívesen támogatom a zsidókat. Ami meg a GMA 4500MHD-t illeti, tény, hogy nem egy játékra termett videókártya, de mielőtt megírtam az előző hozzászólásomat, azelőtt YouTube-on én is néztem róla 1-2 videót, hogy hülyeséget ne mondjak, és tényleg, játszhatóan elfut a GTA IV. (
1;
2) Nem kell aláfrapselni.
Szerk.:
Itt van még két videó amin Fraps mellett fut slideshow effektus nélkül a GTA IV:
1;
2. Ezek ráadásul csak sima 4500-asok, nem HD, mégis az első videón a leírás alapján átlag 30 FPS-t produkál. De mielőtt még félreértenél: Nem azt mondom, hogy Intel-es integrált cuccal kell játszani, de jobbat nem tudok TabletPC-ben, és ezen elfut.
Szerk2.:
X360-al soha semmi problémám nem volt, nem is szidtam.