![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Légy optimista! Igy legalább gyakorolhatsz cselezniArminho írta:Nem. Sokszor csak úgy tolongunk a pályán, és egyszerűen nem tudunk két lépést megtenni a labdával, mert belebotlunk egy épp ott álldogáló kicsibe, aki azt se tudja, hogy az ijedtségtől behugyozzon vagy befosson.
Büszke lehetsz magadra...Gonzales írta:![]()
![]()
ez az utolsó mondat nagyon jól hangzott.
Az a jó, hogy az én anyum nincs kivel összefogjon. Apum az mindig motivált, dicsért de anyuuum... Tyyűű
De az birom amikor az említett félrokonság előtt megpróbál leégetni és akkor én visszavágok valamivel, amin mindenki nevet, Apum a vállamat veregeti, anyum meg pofozgat. Például múltkor lekváros keksz evés után sok maradék maradt a fogaim közt. Gondolom felmegyek, s a száj öblitővel kimosom amit lehet. Neki is fogok, erre Ő:
-Inkább mosd meg! Ez sokat nem használ.
Én:
-Ameddig kettőnk közt csak neked vannak műfogaid addig hallgass.
Pofot leszívtam, de most komolyan..
Két hétig nem ehetsz sütit.Gonzales írta:![]()
![]()
Az a jó, hogy az én anyum nincs kivel összefogjon. Apum az mindig motivált, dicsért de anyuuum... Tyyűű
De az birom amikor az említett félrokonság előtt megpróbál leégetni és akkor én visszavágok valamivel, amin mindenki nevet, Apum a vállamat veregeti, anyum meg pofozgat. Például múltkor lekváros keksz evés után sok maradék maradt a fogaim közt. Gondolom felmegyek, s a száj öblitővel kimosom amit lehet. Neki is fogok, erre Ő:
Én:
Jajj, de rühellem az ilyet... hogy mersz ilyet mondani az édesanyádnak? Sok ilyen osztálytársam volt még alsóban, akik a haverok előtt úgy beszéltek a szüleikkel, mint a kutyával, csak mert az szerintük "menő". Amúgy meg: ameddig ő tart el téged, addig hallgass..Gonzales írta:![]()
![]()
Én: