Davekoma írta:Az Until Dawnt szerintem mindenféleképpen szerezd be ha még nem néztél végigjátszást róla, Uncharted 4 kötelező, Last of Ust szerintem csak akkor ha még nem játszottál vele, GTAV is mehet szerintem és az MKX is nagyon jó játék, de igazából ez a te döntésed, én ebbe nem szólok bele, hiszen én Xboxos vagyok velem nem fogsz játszani.
De benne van, hogy PS4 mellett döntök én is, majd meglátjuk. Olyan kérdésem lenne felétek, hogy szerintetek nehéz lenne átszoknom PS-re?
Itt a kezelőfelületre, a multi megbízhatóságára(vagyis van olyan jó szerverparkja a Sonynak mint a Microsoftnak? Tehát milyen sűrűn vannak online szünetek?) és a Dualshock Controllerre gondolok.
Szerintem annyira nem volna nehéz átszokni. Habár ez egyéntől függő. Én nagyon sokszor játszottam Xbox 360-al és az egészben csak az zavar engem, hogy a két analóg kar nincs egymás mellett/egy vonalban a Ps-el ellentétben. Gondolom tudjátok mire gondolok. És szerintem ez volna csak az egyetlen zavaró dolog. De ehhez is hozzá lehet szokni, idővel
A játékokra visszatérve a Last Of Us-t kivittem már 3x, manapság csak a multiját tolom, az Until Dawn-al meg csak az az egyetlen gond, hogy házimozi keretében (mivel tiszta olyan mint egy film) megnéztem az összes részt...
de attól még beszerezném mindkettőt.
De az egyedüli gond.. NINCS PS4.
na mindegy. Mindennek eljön a maga ideje
Na meg az Online-ra térve, hát nekem egyáltalán nem voltak gondok vele. Habár ez a saját netedtől is függ, de szerintem a két cég online szolgáltatásai közt nincs nagy különbség
Szünet alatt gondolom Karbantartást értesz. Ezt inkább valaki más fejtse ki, bem akarok hülyeséget mondani. Na meg a Dualshock..
Olyan mintha egy vibrátor volna. Mondjuk nincs gond vele, de néha nem esik jól a csuklómnak. De legtöbbször eléggé szórakoztató
Amugy asszem ki lehet kapcsolni. Na meg persze akkor szokott vibrálni a kezedbe amikor valami ugymond "megrázó" dolgot csinálsz a játékban is. (Pl: Ha Gta-ban az autópályán rá mész az út szélén levő döcögösre akkor ameddig le nem szállsz róla addig zúg a kontroller a kezedben, amikor csörög a telefon akkor is, na meg ha valami felrobban etc. )
Remélem tudtam segiteni!