Pár hete megnéztem, hogy PS3-on és PS4-en hányan platinázták ki a GTA V-öt százalékban, és nagyon le voltam döbbenve: 0,1%!

Én legalább egyike vagyok ennek a 0,1%-nak.

Én szeretek trófeákat gyűjtögetni. Legalább olyan izgi, mint maga a játék. De persze ízlések és pofonok.Arminho írta:Én a játszani szeretek konzolon, nem trófeákat hajkurászni.NikitaDragovich írta:Amúgy hogyhogy nem platináztad ki a GTA V-öt PS3-on? Tök könnyű trófeák voltak neked vissza.
Én is benne vagyok. Ez a szám még ahhoz képest is szép, hogy a sok gyökér "hekker" gyakran behekkeli magának az összes trófeát.NikitaDragovich írta:Amúgy hogyhogy nem platináztad ki a GTA V-öt PS3-on? Tök könnyű trófeák voltak neked vissza.
Pár hete megnéztem, hogy PS3-on és PS4-en hányan platinázták ki a GTA V-öt százalékban, és nagyon le voltam döbbenve: 0,1%!
Én legalább egyike vagyok ennek a 0,1%-nak.
KösziKriss X írta:Videófelvevőnek tudnám én is a Fraps-et ajánlani, de ugyebár nem akarsz költeni, így az Action! sem jöhet szóba. Viszont a Bandicam is fizetős lenne, de ha a próbaverziót letöltöd, 10 perces videókat tudsz készíteni, amit később összevághatsz. A Bandicam próbaverziója nincs időhöz kötve.![]()
Vágó programnak a Sony Vegas 11-et és 12-t ajánlom.
Elég nagy hiba feláldozni a PS3-ad egy PS4-ért.Arminho írta:Arminho által birtokolt PS3 végre kint a magyar piacon. PS4 is coming soon...
Miért? GTA V-hez már csak next-genre jönnek ki frissítések, sok játék szintén csak ezekre a konzolokra jön ki, plusz a GTA Place társaságának egy része (Nikita, Tigrito, b_saboo, UnNarrator, Corelighter, Gonzales) is PS4-re vándorol(t) át.Rockstar69 írta:Elég nagy hiba feláldozni a PS3-ad egy PS4-ért.Arminho írta:Arminho által birtokolt PS3 végre kint a magyar piacon. PS4 is coming soon...