Gonzales írta:Majd bejelöllek.
Amugy azt a 14 napos trialt hogy lehet aktiválni? És azon minden elérhető? Ugy mint egy rendes Ps+-al?
Felmész PS Store-ba, és ott aktíválod, de kell hozzá bankkártya is, jobb ha tőlem tudod.
Davekoma írta:Na 4 nap telt el mióta megjött a PS4-em, és azt kell hogy mondjam megérte, fáj egy kicsit a szívem mert eddig ugye xboxos voltam, de nagyon tetszik.
Megosztom veletek hogyan is történt a megbarátkozás a PS4-el. Megláttam a Controllert és leesett az állam, gyönyörű. A gép maga nagyon kicsi és egyáltalán nem hangos. Na de a lényeg, mint nagy FIFA-s, ez volt az első játék amit kipróbáltam a gépen és itt azt hittem kidobom a picsába az egészet, mert a Controller szószerint, b*szta a kezemet, szép és jó, de itt ebben a pillanatban kikapcsoltam az egészet és megnyugodtam, majd játékot váltottam, jött az Assassins Creed Syndicate, 1-2 óra játék után megszokta a kezem a Controllert és nagyon kézre áll, a játékok gyönyörűek, egy negatívumot tudok felhozni ez pedig a játékok ára, tudom hogy nem magyar átlagembereknek vannak ki találva ezek az árak, de mi a rosseb kerül ezeken 18000 kib*szott forintba? Persze jobb helyeken csak 16-17000 Ft egy játék, de akkor is nekem ez durva. A Playstation Store-os árakról már nem is beszélve, khmmm 21000 Ft...
UI: Nekem a jobb hűtésű, halkabb, matt fekete PS4-em van.
Ezért mondtam itt mindenkinek, hogy nem érdemes eladni a régi konzolt. Amúgy figyelni kell a Storeban az akciókat. Múltkor például olyan volt, hogy 18k-ért (amik egy héttel előtte 9k-ba kerültek) ha vettél egy játékot, kaptál egy kódot, amivel vehettél mégegyet. Amúgy viccet félretéve, tényleg szoktak lenni jó akciók.