Valóban az... na törjük meg ezt a csöndet! Előre is kellemes húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek! Fiúk, locsoljatok sokat és keressetek sok pénzt! Lányok, ti fessetek sok tojást és élvezzétek a locsolást!
Amúgy előre is mindenkinek boldog húsvétot. Ez most nekem egy univerzális ünnep, mert a múlt hétfői születésnapomat és a jövő hétfői húsvétot is ma ünnepeltük
Amúgy előre is mindenkinek boldog húsvétot. Ez most nekem egy univerzális ünnep, mert a múlt hétfői születésnapomat és a jövő hétfői húsvétot is ma ünnepeltük
Nem értem igazából, hogy miért szállt be ő is ebbe a képregényes cirkuszba, mikor már egyszer pórul járt vele. Maradt volna a filmrendezésnél, az legalább megy neki.
Amúgy boldog szülinapot, és kellemes ünnepeket mindenkinek.
Szerk.: Amúgy nem lehet, hogy a kritikusok reagálták túl picit? Esetleg nem tette le a Warner az asztalra a kötelező összeget, hogy szépeket írjanak róla? http://www.metacritic.com/movie/batman- ... of-justice
Kellemes húsvéti ünnepeket és utólag is boldog születésnapot MateLnek. Bocs, hogy csak most köszöntöttelek fel. Elfelejtettem, hogy múlt héten volt a születésnapod.
Cellux az ajtóra szemmagasságban, ételfesték a fogkefékre, szappan a kilincsekre, telefonok érthetetlen nyelvre, jumpscare elküldve mindenkinek, otthon bekészítve a számítógépekre, rickroll videó GTA Place-re. Egy évben csak egyszer van ilyen lehetőség.
Én nem csináltam semmit XD. Én pont fordítva használom ezt a napot mint a többi ember. Amíg mindenki másokkal viccelődik, én PRÓBÁLOK komolyabban viselkedni. Végül is az év bármelyik napján meg lehet szívatni az embereket.