Videók alapján nekem igazából mindegyik egész jónak tűnik. Hangulatra, grafikára legalábbis a videók alapján nem lehet panasz (jó, nyilván közel sem annyira szépek, mint a mostanában megjelent játékok, de ez mindig is így volt, hogy a generációk végén megjelenő alkotások mindig is sokkal szebbek voltak, mint a generáció elején kiadott próbálkozások, épp ezért van az is, hogy egy adott generációváltásnál a legelején még nem nagyon látszik semmilyen érdemi fejlődés, de ebbe most ne menjünk bele), és azok alapján, amiket olvastam, a történetük sem lehet olyan szar. De ja, úgyis majd én döntöm el, nyilván, csak érdekelt azért a te véleményed/ti véleményetek is.
Egyébként, mivel ugye elég régi játékok, gondolom a Storeban már nem kerülnek sokkal többe 1500 jó magyar forintnál, az meg talán akkor sem egy életveszélyes bukás, ha végül mégsem tetszenének nekem sem ezek a játékok.
Ja, azt vágom, hogy az Infamous-ök szuperhősös játékok, és a Batman-re építenek játékmenetben, akárcsak a Pókember játék. Szerintem én előbb-utóbb a nyár folyamán teszek majd velük egy próbát, bár egyelőre még elvagyok azzal, ami van, szóval egyelőre ezek még mindenképpen várnak. Mindenesetre köszi az őszinte véleményed!