Átkozott írta:matematika
Ne is mondd ki előttem eme hulladék tantárgynak a nevét. Ma volt az év végi matematika vizsgadolgozat. Mondanom se kell, hogy a kettes volt a cél. Sajnos nem valószínű, hogy összejött, így a tanár jóindulatában reménykedhetek, hogy 1.95-re átenged.
Tequi-La-La írta:dani.szentgali írta:Tőlem művelheti az arab nyelvet mindaddig, amíg mellette nem műveli az arab
szokásokat... robbantgatás, mészárolgatás, stb.
Basszus, pedig már meg is vettem a robbantós mellényemet
Lehetőleg ásd be magad a földbe és úgy robbantsd fel. Még így is reménykedhetsz benne, hogy valami szerencsétlen épp fölötted megy el és akkor taposóaknaként még bevégezheted a sorsodat, mint Allah és az Iszlám Állam hű katonája.
Arminho írta:Egyszer mentünk a családdal repülővel nyaralni (nem is volt olyan régen, még amikor friss volt az ISIS terrorja), és anyám két tusfürdőt olyan szerencsétlenül rakott össze, hogy pont ilyen bomba alakja volt a röntgen (vagy a pokol tudja mi) felvételen. Persze már jöttek a TEK-esek, biztonsági őr, személyzet, atyaúristen; teperték már volna le apámat (neki egyébként nagyon oroszos kinézete van, egyszer elsütötte az orosz maffiózós poént reptéren - ez másik történet), anyám már mentegetőzött, hogy csak két tusfürdő az. Persze, átkutattak minden egyes csomagot, ami a miénk volt, még a plüsskutyámat (nem röhög) is átvizsgálták. Én csak annyit motyogtam magamban, hogy hála Istennek az airsoft pisztolyomat fölöslegesnek tartottam elhozni. Aztán kiderült a tévedés, de a biztonsági őrök azért szépen elkísértek minket a terminálig. A plüsskutyámat pedig majdnem felnyesték. :'(
Hú Ármin, ha nem kamuzol akkor ez egy nagyon durva és epic sztori!!
Mondjuk biztos ijesztő is lehetett.