Na, tényleg? Erre kíváncsi leszek. Már tűkön ülve várom!Rockstar69 írta:Holnap egy videóval is alátámasztom.
A San Andreas-t én is három évig toltam, de csak haverommal. Jó, akkor annyival kiegészítem és kijavítom magam, hogy ha egyedül játszik az ember és nem ül mellette a haverja, akkor mindegyik GTA-t meg lehet unni a sztori meg a többi feladat után pár óra alatt. Legalábbis én így vagyok vele. Persze minden ember más.Rockstar69 írta:dani.szentgali: Én a GTA IV-el nemhogy órákig voltam el a singleplayer után, hanem évekig. A Vice City-t egy évig, a San Andreas-t 3 évig, a GTA IV-et 3 évig játszottam napi szinten. A GTA V singleplayer módjával alig játszottam. Az AI meg gagyi. Ez tény, holnap egy videóval is alátámasztom.
Kössz. De mi dühített fel?Gonzales írta:Jajj, ez feldűhitett valamièrt.
Viszont tetszik a Piros Banshee.
De milyen vicces, hogy Off témàban off-olunk.
Csak kövesd a pihenőből kihajtó motorosokat (az az útszéli hely, amit meg is lehet venni, nem jut eszembe a neve), főleg délután próbáld.NikitaDragovich írta:Tök jó videó lett. Durva, hogy ennyire szar az AI a GTA V-ben. Mellesleg erről a Lost MC-s bugról eddig még nem is hallottam. Tényleg vicces. Majd kipróbálom.
Annak fényében, hogy konkrétan ezek a hibák nem voltak a GTA IV-ben, (ahol szintén az Euphoria motor dolgozott) nem túlzás.A mocsok oltalmazója írta:Semmi sem lehet tökéletes. Néhány dolog tényleg hagy némi kívánni valót az AI viselkedésében, de azért szarnak nevezni erős túlzás.
A mesterséges intelligencia motorja.A mocsok oltalmazója írta:Mi az az euphoria?
Erre a videóra ugyanezt a választ tudom adni, mint amit az előttem hozzászóló is adott:Rockstar69 írta:Ezeket csak tegnap este, illetve ma reggel rögzítettem néhány óra alatt. Rekonstruáltam néhány bugot, ami hirtelen eszembe jutott, de biztos sokat kihagytam még. Az a baj, hogy a Lost MC-s részt leszámítva mindegyik idegesítő. Kicsit hosszú lett, próbáltam minél rövidebbre vágni, de mindegyikről több felvételt csináltam, nehogy valaki azt gondolja, hogy egyedi eset.
A GTAIV-gyel meg lehet ide jönni nyugodtan, de amint múltkor is mondtam, abban is vannak hibák. Az egy teljesen más játék, régebbi is, másról is szól, szóval ott meg másféle hibák és hiányosságok vannak, amik lehet hogy téged egyáltalán nem zavartak, de másokat meg igen. Szóval nem a legjobb az AI, de az valóban túlzás, hogy gagyi. Vannak hibái, ez tény, de ettől még abszolút játszható a játék. Ennyi hiba a GTAIV-ben is van, csak nem AI hanem más téren. Bár AI téren is tudnék hibáról beszámolni. Például elég hülyén néz ki a Francis International Airporton a két mozgó repülőgép, amelyből az egyik csak a kifutópályán céltalanul bolyong, míg a másik meg körbe repüli a szigeteket, kiengedett futóművekkel megközelíti a repteret és a leszállópályát ahol a másik gép keringőzik, majd mivel miatta nem tud leszállni, ezért folytatja újra az útját és ez így megy egész végig.A mocsok oltalmazója írta:Semmi sem lehet tökéletes. Néhány dolog tényleg hagy némi kívánni valót az AI viselkedésében, de azért szarnak nevezni erős túlzás.