asd14asd: ha nem mondod fel se tűnik én nem azt mondtam hogy ne kockuljunk az oldalon,csak ebben a topikban nem kéne,mert akkor feleslegesen van megnyitva de látom téged már ez is zavar
Kétféle hozzáállás létezik az emberek részéről, annak függvényében, hogy te hogyan viselkedsz. Ha adsz, akkor mindig elvárják tőled, hogy adj. Ezt csak úgy tudod kiküszöbölni, ha már az elejétől fogva sosem adsz, és akkor nem is várják el tőled.
Egy jó tanács: Ha főúton kiszalad a kocsid elé egy kisállat (pl nyúl) ne tegyetek hirtelen mozdulatokat, nehogy az árokban kössetek ki...Tegnapi tapasztalat.
Ha verekedésbe kerültök NE rögtön üssetek vissza, amikor megütnek titeket, hanem:
1. Próbáljátok elkapni azt a kezét, amivel üt és a hüvelykujjatokkal szorítsátok meg a csukló aljának a közepét, mert az ruhadtul fáj.
2. Üssétek gyomorszájon
3. Amíg a fájdalomtól tehetetlen, gáncsoljátok ki és vágjátok a földhöz.
Ezután már nem fog kötözködni.
Nem kell izomállatnak lenni, ha van egy jó stratégia.
(lehetőleg ne a suliban, vagy a munkahelyen próbáljátok ki)
Ha egy csajba szerelmes vagy, ne hagyd, hogy az osztály tahói tudjanak róla, mert könnyen rávehetik a csajt egy kamu randira, ami ha kiderül, szörnyű érzés. Ez mondjuk tavaly nyár eleji sztori, de most eszembe jutott valahogy.
Tyű, ez a téma is egy őskövület! A dolog nekem is ismerős, igaz, nem velem tőrtént meg. Sajnos még a 13-15 éves korban még ciki, ha szerelmes vagy, bezzeg ha jársz valakivel, az mindjárt más. Ezért tartom én is kordában az érzéseimet.