Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2014. 04. 13. 07:24
Szar. Eddig is volt valamilyen problémám a Steammel, de most valami más hibádzik. Feltűnt, hogy a barátaim a Steamen keresztül rám tudnak lépni a játékban (DayZ), de én ha kívülről próbálok belépni, azt kapom, hogy Server is not responding. Tegnap az egyik barátom ajánlotta, hogy vegyem fel rendszergazdai futtatásra a Steamet, illetve meghívott a játékba. Nem tudom, hogy melyik volt hibás lépés, de mindenesetre most nem nagyon tudok játszani. A szerverekbe belépek, de állandóan kifagyok, aminek következtében ugyan eltűnik az eszköztáramból az, amit kiteszek onnan, de ezt nekem nem mutatja. Emellett nem látom a játékosokat, a zombikat, nem látom, ha valaki megüt, mert folyton kifagyok. Ez azért van, mert akármelyik szerverre rámegyek, rögtön megnő a ping-szám. Átlagosan a zöld tartományban van (száz alatt), de ha én rámegyek, akkor rögtön a vörösbe ugrik (háromszáz fölött, átlag olyan 340-400 közé, ritkán a kettőnyolcvan körüli sárgába). Tud valaki valami megoldást, mert olyan szépen elrontja az ember kedvét az ilyen...