Na haló. Mi a genny van veletek? Legalább 13 éve nem voltam a fórumon. Már jó ideje nincs sajnos számítógépem, amin tudnék játszani, csak egy régi kis laptopom, amin régi játékokat futtatok, és egy ps4-em, amin valahogy nem az igazi a géming. (God of War ettől függetlenül a legjobb játék a világon) Most, hogy toltam a Gothic 2-t, megnevettetett a játék finoman szólva érdekes harcrendszere, és töltöttem fel pár videót, hogy megmutassam barátaimnak, miféle csodáról maradnak le. Egyik alá egyszer csak kaptam egy kommentárt Rockstar69-től. Olyan rég voltam már, hogy szinte meg is feledkeztem az oldalról, de köszi hogy emlékeztettél.
A videóról: Sajnos most nagyon le vagyok égve, és költözés előtt állunk barátnőmmel de ha letudtuk, akkor szeretnék venni egy jobb fajta Mirrorrless fényképezőgépet, és egy számítógépet, amin végre
játszhatok jóféle multiplayer játékokkal a pc-s barátaimmal tudok videót vágni, és képeket szerkeszteni. Ha ezek megvannak, akkor már semmi sem választ el egy Ferenc motivációs tanácsai part 2-től.