Franklin465 írta:jólvan
de nekem akkor sem tetszene hogyha havonta kellene tagságit venni
Nem feltétlen kell havonta tagságit venni, úgy is meg lehet oldani, hogy 1 éves tagságot veszel. Ez önmagában értelemszerűen drágább, mint egy egyhavi tagság (ha jól tudom, egy éves gold előfizetés X360-ra a legolcsóbb helyen is 9000 Ft), de hosszútávon az egyéves éri meg jobban. Ráadásul ünnepnapokon (pl.: karácsony) a legtöbb játéküzlet olcsóbban és extrákkal megfűszerezve (pl.: plusz két havi tagság, egy teljes játék letöltőkódja stb.) adja az egyéves goldot. Én például amióta Live tag vagyok, mindig karácsonykor veszek magamnak új tagságot, mert akkor a legolcsóbb és akkor jár hozzá extra ajándék (pl.: a tavaly karácsonyi egyéves gold tagságom mellé kaptam plusz két hónapot). Ha az ember okosan osztja be a pénzét és kihasználja az ünnepnapokat, akkor viszonylag olcsón megúszhatja a gold tagságot. A Games with Gold kedvezmény miatt meg már lassan egy éve duplán megéri a gold tagság, bár hozzá kell tenni, hogy legtöbbször nem erőlteti meg magát az M$, sajnos. Bár volt egy-két jónak mondható Games With Gold játék (pl.: Sleeping Dogs, Saints Row 3, Assassin's Creed 2, Dark Souls, Dead Island), sajnos már második hónapja csak a Gotham City Impostors szintű szarokat illetve arcade szarokat adnak ki.
Statisztikailag fogalmam sincs, melyik platformon játszanak a legtöbben multit, igazából csak azt tudom igazolni, hogy COD-dal mindenképp X360-on játszanak a legtöbben, de hogy a többi játéknál mi a helyzet, azt sajnos nem tudom, tehát én nem jelentem ki nyugodt szívvel, hogy X360-on összességében többen multiznak.
Franklin465 írta:Nekem a legjobban a konzolja tetszik
ahogy meg lehet markolni
Nem konzolja, hanem kontrollere.
A konzol maga a gép.
És őszintén megmondom, nekem a PS-é szimpatikusabb, kényelmesebb, talán csak annyival, hogy abba nem kell elemet rakni és ezért nincs plusz súlya a PS kontrollernek. Bár ez csak az én véleményem.