Máris jönnék egy kérdéssel. Kb. egy hete - vagyis amikor megkaptam a PS-t - véletlenül kíváncsiságból megnyomtam a dualshock4 kontrolleren a "Share" gombot és azóta valahányszor játszok, mindig kiírja, hogy felveszi azt, ahogy játszom (gameplay recording has started vagy valami ilyesmit ír ki). És amikor belépek egy átvezető videóba, amit a PS share felvevő programja csak "blocked scene-ként" emleget, akkor abbamarad a felvétel (ezt ki is írja, hogy gameplay recording has stopped because you entered a blocked scene). Aztán vége az átvezetőnek, erre pedig azt írja, hogy folytatódik a felvétel, mert kiléptem a "blokkolt jelenetből" (gameplay recording has continued because you exited blocked scene). Ez tök jó meg minden, csak azóta sem tudtam kikapcsolni.
Próbáltam újra lenyomni a Share gombot a kontrolleren, de nem történt semmi. A beállítások közül is nézegettem, hátha megtalálom a kikapcs gombot, de nem jártam sikerrel. A YouTube-ba is beírtam, hogy mit dob ki erre a problémára, de nem találtam számomra felhasználható információt. Valószínűleg ott kell lennie a beállítások menüben, de én nem találom. Úgyhogy hálás lennék, ha valaki megmondaná, hogy melyik menüpontban lehet ezt az automatikus felvételes módot kikapcsolni, mert nem találom és nem akarom, hogy feleslegesen menjen a háttérben. Előre is köszönöm a segítségeket!