Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de végül egyik régi haverommal töltöttem a PS4 ingyenes multis hetet, pontosabban csak hétvégét, mivel mindkettőnknek csak hétvégén volt ideje játékra. Jó volt egyébként. Ha a World of Tanks-et nem számítjuk bele, ez volt az első alkalom, hogy a PS4-es PSN-t használtam online játékra és azt kell mondjam, elégedett vagyok. A jelenleg meglévő 5 db játékommal mind kipróbáltam az Online multis funkciókat, és nagyon minimális volt a laggok, akadozások száma, tehát élvezhető volt az online játék. Csak hát ugye az a kár, hogy nincs ingyen, sokat kell fizetni érte.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
De ettől függetlenül jó volt, úgyhogy amint sikerül bővítenem a játékgyűjteményemet, szerintem én is veszek PS+-t, mert jó volt haverommal meg más játékosokkal online tolni a játékokat. Csak azt sajnálom, hogy pont addigra veszítette el a PSN az ingyenes multit, mire én átváltottam. Jó lett volna, ha a PS4-en még lett volna ingyen multi. Na mindegy.
Egy kis fárasztó, bár lehet, ezt inkább a "Poéntár" topicba kellett volna elsütni...:
- Mi lesz akkor, ha a PS4 összeveszik a PS4 Pro-val?
- ????
- PS Vita...