brenor írta:Kis OFF:
Hessa te tényleg lány vagy?
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Csak azért kérdezem, mert kicsit furcsa, hogy egy lány gta-zik, ami nem baj csak kicsit érdekes.
Mikor fogott meg téged a gta világa és miért?
Szerintem egyáltalán nem furcsa, mert ez a játék nem csak férfiaknak van... Én is lány vagyok pl. És hidd el, ez a lányoknak is ugyanolyan élvezeteket nyújt.
Hessa írta:
Ha már csajok. Luszie, veled mi a helyzet? Hogy kaptál rá GTA-ra?
Hmm, nem is tudom. Talán akkor, mikor osztálytársamék (fiúk) nagy GTA fanok voltak, és akkor én is megismerkedtem a játékkal, mert világéletemben a fiús lányok közé tartoztam, így lány spanjaim nem igen voltak. A legelső rész, amivel komolyabban játszottam -annó PS2-n, bátyám haverjánál, mert nekünk akkor még se gép, se PS2 nem volt- az a csodálatos GTA SA volt. Akkor tudtam, hogyha egyszer lesz gépünk, nekem ez a játék kell...
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Aztán mikor lett is, osztálytársamtól megszereztem a VC-t, meg a III-t is, és akkor azokat is kitoltam, és mivel bátyám is nagy GTA őrűlt, így PS2-n is kitoltam az SA-t (VC-t, III-t nem szereti). Aztán mikor vett PS3-t, vett hozzá (azaz inkább ajándék volt) a GTA IV, így azzal is nyomattuk. De mivel én jobban játszom mint ő (ez így szokott lenni, ő csomó játékhoz béna/bénább) így abból a 4-5 végigjátszásból talán ő egyet vitt végig, de ebben sem vagyok biztos. Meg mikor csinálgattam 100%-ot, akkor is mindig mikor hazajött a melóból kérdzete, hogy "Na ma mennyi %, Juca?" (Ez a nevem, azaz inkább bece.) Meg nekem több időm is van rá, tekintettel arra, hogy én tanuló vagyok, ő meg dolgozik napi 12 órákat.
Szóval valahogy így...
Magával ragadott hogy ebben a környezetben mindent lehet, de asszem nem csak engem.