Hát hajjátok én pc vagyok és az is maradok :DNekem valamiért a pc jobban fekszik mint a konzol....pchez már hozászoktam az irányitáshoz stb....Meg most hogy kijött a GTA V mivel nagy fanatikus vagyok elkondolkoztam rajta hogy vegyek e valameik gyártótol konzolt.Az xbox mellett döntöttem de a végén rájöttem h nem érné meg.Miért is:
1.Elsőnek kellene venni egy konzolt:DAmi ugy 200euro körüli értékben van a 250gb slim sima paketban.
2.Mivel nincs olyan TVm ami támogatja a HDMi-t és azért ha nem is de egy 27inch vagy legalább egy 24inch monitort kellene venni,a nagyobb élvezet miatt ami 100euro-tól 200-ig terjednek az árak.
3.És persze a játékot a hirhedt GTA 5-öt is meg kellene venni ha már aról beszélünk:D Az kb 60euro körül van.
Na most ez kb 13570ft.Na ez lehet 140000ft kerekitsünk:D
Ez nem is olyan sok ha azt nézük h mennyibe kerülne összedobni egy gamer gépet ami kb 700-800eurobol lehet összedobni......az 210k és 240k ft körül mozog.
Én mint pcs nekem nem érné megvenni az xboxot vagy akármien konzolt mert már kb 7-8éve aktiv pcs vagyok és eggy ekkora beruházás még plusz elég nagy költségvetésbe belekerülne a pc melett.Mivel elég jó konfigurációt sikerült edig öszehoznom nem nagyon kell tüningolnom a géped.A mostani gépemben jelen pilanat most van egy 6éves vga ami eddig minden játékot vitt nem full grafikán de vitte 1920x1200pixel felbontásban.Most van megrendelve egy új VGA ami remélem még egy 3-4évig birni fogja mert aztán ugyis tervezek venni másikat.
Na most ott vannak a konzol játékok árai elég nagyok ha az ember akar venni egy 4-5játékot azon már megvesz mégeggy konzolt.Pc nél meg letölti igaz nem lehet lehet mindenél multizni de akkor is......konzolnál lehet flaselni báris ugytudom xboxnál igen de ha flashelsz akor elveszik a live akkor ugyanott vagy hogy sehol....Evel szerintem ki hogy van izlisek és pofonok és a pénz beszél .......
ui:Jah és megfomgom venni a GTA V-öt PC re miháest kijön
:D