Hehe. Köszi.
Nos, novemberben albiba költöztem, így kilátásban volt a PS4 vásárlás. Black Friday alkalmával természetesen a legtöbb konzolokat árusító bolt jó akciót hirdetett meg. Egy ajánlatra elő is rendeltem. Nem volt rossz: PS4 slim 1 TB RDR2 bundle-ban, ajándék választható játékkal (GOW4-et választottam, of course), 105k-ért. Sajnos ezt visszamondtam, mert a cég mondta, hogy a játékokból kifogytak, és nem garantálják, hogy karácsonyig (!!) meg fogom tudni kapni. Ekkor rendeltem 576-ról 88900-ért egy szintén 1 terrás RDR2 bundle-t, 10k-s 576 kuponnal... Viszont ők meg költözködnek, és ezt elfelejtették közölni a kedves vásárlókkal.
" Tehát a december 10-én feladott rendelésemről semmi hír nem volt december 20-ig. El voltam szontyolodva, hogy karácsonyra nem lesz PS4-em, Visali azonban látta soraimat, és egy harmadik számítástechnikai boltban -félretetetett nekem egyet Szegeden- amit gyorsan megvettem, így tegnap óta van PS4-em. Ez kb ugyanaz, mint az 576-os: 1 terrás slim RDR2-vel, 88900-ért. GOW4-ből kifogytak, ami ma érkezik, majd beszerzem. Slussz poén: Az 576 pont tegnap értesített rögtön a PS4 vétel után, hogy holnap érkezik a futár.
Persze, nincs belőle gond.
Amivel jött csomag, azzal szépen vissza is fordul. xD
Szerencsére akciós a GOW, szóval 9k-ért meg fogom tudni újan vásárolni, az nagyon jó ár. Ez elég jó, mert sok oldalon jelenleg csak használtan lehet megvenni ennyiért. Amúgy fura, hogy már Black Friday óta 50%-os akció van rá..
nem csoda, hogy kapkodják, mint a cukrot.
Egyébként a PS netkapcsolata jelenleg Wifiről fut....Amivel nem lenne probléma, de az én szobámban telefonon (és úgy látszik, PS-en is) gyenge az internetkapcsolat, szóval ha nem vagytok 1-2 napon belül visszaigazolva barátnak, az emiatt van.
Mondjuk jelenleg nem érdekes, mert amit kellett, az RDR2-höz letöltött, csak a netes szolgáltatásokat (szóval kb mindent) nem tudjuk mindig használni.