Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2015. 03. 08. 19:52
Nem mondom, hogy nincs igazság a mondanivalótokban, valóban kell gyűjteni az új járgányokra is, de szerintem nem úgy fog kezdődni minden heist, hogy már az előkészületi munkáknál szükségünk lesz az új járművek/cuccok valamelyikére. Ezzel ellentétben fegyverre biztosan lesz szükség. Szerintem már az előkészületi munkáknál is kell szórni az ólmot rendesen, magukról a rablásokról meg nem is beszélve. Tény, hogy fontosak lehetnek az új járművek is, de ha azokra esetleg nem lesz elég pénzünk kezdetben (azért "kezdetben", mert a heistek ugyebár rengeteg pénzt hozhatnak a konyhára, így két-három nagy buli elvégzése után szerintem lesz elég tőkénk az új járművek beszerzésére), akkor majd a sztorimódban próbáljuk ki őket addig, amíg Onlineban nem lesz elég pénz. Legalábbis remélem, hogy a R* hű marad azon jó szokásához, hogy az új fegyók/járgányok a sztorimódban is elérhetőek lesznek. Továbbá abban is reménykedem, hogy a Merryweather új anyahajója is helyet kap a sztorimódban, ez utóbbiban azonban sajnos egyáltalán nem vagyok biztos.