Stan98 írta:ja....ha rosszra nyomsz akkor mi lesz??? max nem nyered meg a játékot.....na és? Akkor majd megveszed/letöltöd vagy az eredetit megveszed PC-re/X-box-ra/Ps2-re meg amire még gyártották....én is kipróbáltam magam a nyereményjátékban,de ha nem nyerek akkor se dől össze a világ,mert nekem ps2-n meg van,érintős telót meg csak karácsonykor kapok szóval......
Amúgy szeretnék kérdezni valamit! 2 telefon közül kell választanom karácsonyig és nem tudom,hogy melyik mellett döntsek...... Alcatel OT-918 Mix vagy Samsung Galaxy Y s5360??? Ti melyiket javasolnátok?? A neten utánanéztem,hogy milyeik érdemesebb és az Alcatelről jobbakat írtak,de Alacatellel nekem még nem volt dolgom,szóval így nem tok dönteni! Szóval kérem,hogy ti is mondjatok véleményt

Stan drága.. Azért annyit tisztázzunk, hogy azért a VC-t már mindenki végigvitte, de azért király lenne telón is tolni rajta. Most nem is az, hogyha nem nyered meg, akkor vedd meg másra, mert szerintem sokaknak meg is van... hanem mondjuk ha unatkozik buszon vagy valahol, akkor tudjon mivel játszani, mert szerintem ez nagyon le tudja kötni az embereket.
Én nem tudom mi a különbség a 2 teló között, de a Samsung Galaxy Y az jobban hangzik.

Bátyámnak Galaxy S van, de meg van vele elégedve, annak csak a kamerája kaki... Azon már játszottam a GTA III-al. Amúgy telón kicsit fura GTA-zni, mert ugye elég fura az irányítás, minden érintőképernyőn keresztül müködik, szóval aki nem játszott még sokat érintőképernyős telefonnal annak majd szoknia kell, mint pl nekem is majd, ha esetleg nyernék.