Ne felejtsd, még csak az ötödik évad utolsó epizódjánál tartok. Óvatosan a szavakkal..
majd a hétvégén azt is befejezem. Aztán meg hadd jöjjön a hatodik évad. Szuper lesz, már érzem.
Apropó, épp megnéztem a nagy visszatérő Walking Dead-et, ez a rész teljesen más volt mint a többi. Sokkal nagyobb volt az intenzitás, tényleg ideges lettem egy adott jelenetnél, mert nem tudtam, hogy mi következik. Csak persze ez Walking Dead... hát, itt.. nem (mindig) ölik meg a kedvenc karaktereid.
ezért is tudtam, hogy épp egy badass rész következik, nem pedig egy elhalálozás..
nem mint a Trónok Harcánál. Az teljesen más kategóriába sorolható. Mondok egy példát, ugyebár Walking Deadben háborúba készülnek Rick-ék, és mindenki tudja, hogy Negan lesz a vesztes. Ez így van rendjén. Viszont a Trónok Harcában, (vegyük azt a kategóriát aki nem olvasta a könyvet) hohoho, amikor
Robb háborúzott, sokan arra vártak, hogy megnyerje a háborút, megölje Joffrey-t, és megmentse Sansa-t. Ehelyett mi történt? Brutálisan meggyilkolták őt, a feleségét meg az anyját.. váratlanul . Szóval épp az ilyen kaliberű fordulatokról lenne szó, ez az amitől egyedi a Trónok Harca. Emiatt érdemes nézni.
Emiatt is fáj sokkal jobban egy spoiler, mint bármilyen más sorozatnál. Na mindegy, nagyon várom az hatodik évad kilencedik részét..
aki nézi a Got-ot az tudja, hogy abban a részben történnek a szörnyűségek.
Hála az égnek, a hetedik évad csak 7 részes lesz.
U.i.: Amúgy visszaolvasva Lucille, a kommented. AZT MONDOD HOGY DAARIO-NAK IS HAMAROSAN ANNYI?