Soha... Még akkor sem, ha fizetnének érte. Max Payne-t imádom, a három a jelenlegi best multim GTA IV széria mellett, de ez a Barátok közt valami egy fos. Olyan szenny, amiről nem kívánok tudomást venni, nemhogy nézni...MateL írta:Unalmamban csináltam egy magyar Max Payne borítót. Játszanátok vele?
http://img507.imageshack.us/img507/2623/bm3f.jpg

De miért épp Max????? Lemészárolták a családját, fejbe lőtték ki tudja hányszor, a szerelmét megölték vagy ha sokszor kínoztuk végig a játékon, akkor később elhagyta, aztán alkoholizmus és drogfüggőség vett rajta erőt és még nem is említettem a családon belüli erőszakot és az alkoholproblémákat az apjánál... Mindehhez jön a munkájában a megbélyegzés és a sorozatos kudarcok... Erre még a hírnevét is megtörik úgy, hogy egy magyar cölöböt ragasztunk az ő helyére? XD XD XD XDMateL írta:Mielőtt a sorozat ócsárolása felém fordul el, a kép célja nem a sorozat népszerűsítése, hanem inkább egy görbe tükör mutatása a magyar társadalom egy részének. Na meg a szórakoztatás.

Epic! Akkor ez a cölöb ezért kopaszodott meg!MateL írta:Az egész úgy kezdődött, hogy (isten tudja mi okból) rákerestem a "magyar chuck norris" kifejezésre, majd utánanéztem a karakternek és azt olvastam, hogy verte az apja, milliószor lekőtték vagy megölték, vagy felrobbantották, magánéleti problémák, alkohol stb, és beugrott hogy tiszta Max P. Így jött az ötlet. Remélem a válasz kielégítő.
 XD XD Mert Max is... XD
 XD XD Mert Max is... XD És holnap (ha lesz időm) akkor az 1.gta-s videómat is láthatjátok majd amiben a GTA 3-tól kezdve (kivéve az Advance) az összes GTA Trailer látható lesz. Lehet hogy sokakat ezek amiket fentebb írtam,nem érdekel de szerintem tök jó,hogy egybe lesz az összes Trailer!
 És holnap (ha lesz időm) akkor az 1.gta-s videómat is láthatjátok majd amiben a GTA 3-tól kezdve (kivéve az Advance) az összes GTA Trailer látható lesz. Lehet hogy sokakat ezek amiket fentebb írtam,nem érdekel de szerintem tök jó,hogy egybe lesz az összes Trailer!  Az 1. pár trailernél saját zenét tettem be, a többinél az eredeti van! Kíváncsi lesz a véleményetekre!
 Az 1. pár trailernél saját zenét tettem be, a többinél az eredeti van! Kíváncsi lesz a véleményetekre!