Örülök, hogy tetszett, bár szerintem a folytatása is tetszeni fog, mert kb. még lesz egy 20 küldetés, és utána átváltok a Chicago 2-re, ami már tényleg egy teljesen kidolgozott történet leszKiscserko írta:Luszie: Igazad lenne, de én nem látok semmit. Mi ez?! Tán varázslat?! Kiscserko mágussal találkozhattok holnap is, itt, a fórumonAmúgy köszönöm, ezt az egyet mindig elrontom az angolban, hogy did után nem rakom múltba. Végül is szinte mindenkinek a története "unalmas", de szerintem önmagának jó, hogy visszaemlékszik, kicsit nosztalgiázik a kezdetekre, valamint némely ember története, s eddigi aktivitása másoknak is érdekes lehet, legalább is én szeretek ilyeneket olvasgatni szabad időmben(ami mostanában igen sok van, ezt szerintem észrevettétek, hogy sokkal többet jövök most fel). Na meg az adminoknak lehet még érdekes, hogy az emberek hogyan találnak ide leggyakrabban. Megegyezhetünk abban, hogy a Google-ön való keresés a legfőbb ok az oldal terjedésére.
TheGTAKING: Igen, a Chicago nekem tetszett, néha kicsit zavaros volt, de azokon kívül, amiket annak idején meg is írtam, minden tetszett benne.
És ebből jön Luszie-nak megint: Ez meg egy korábbi beszélgetésünkre egy példa, hogy igaz, tényleg nem minden történetnek kell ugyanolyannak lennie.

Egyébként, eredetileg a Chicago olyannak készült, mint ahogy Kriss írta a Big City Storiest, de az a sok kritika, amit még kb. 2 éve kaptam, az már elégé az agyamra ment, és abbahagytam, aztán mikor csillapultak a kedélyek, visszatértem és elkezdtem újra írni, és ekkor már többeknek tetszett, mert akkor sokat fejlődtem és Nox is rengeteget segített

Amúgy, nekem a Big City Stories nagyon tetszik, mert hát a Chicago is olyan volt elsőnek, szóval szeretem az efféle írásmódot, bár a párbeszédes is nagyon jó