Lehet, hogy már nincs több hely az Xboxod merevlemezén. Vagy valamilyen internethiba/hálózati kapcsolati hiba lépett fel valahányszor megpróbáltad letölteni a játékot. Esetleg aznap, amikor többször megpróbáltad letölteni, pont valamilyen karbantartás volt a Live-on. Vagy egyszerűen meghibásodott az online Xbox Live Marketplace-s verziója a Forza Horizonnak. Vagy a "Download Again" funkció hibásodott meg, ha már korábban letöltötted a játékot, ez esetben talán az segít, ha minden Forza Horizonos előzményt (mentést, achievementet) letörölsz és úgy próbálod meg újra letölteni a játékot. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valamelyik megoldja a problémádat.Davekoma írta:Még mi előtt eladnám az Xbox-ot szerettem volna, mégegyszer utoljára játszani a Forza Horizon-nel, így hát elkezdtem letölteni és 79% után mindig újra indul a letöltés, valaki valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Sajnos az a gond, hogy az oldal nagy része PlayStation párti, viszonylag csak kevesen vannak olyanok, akiknek Xbox konzoljuk van. Én mondjuk ilyen vagyok, mert van Xbox és Xbox 360 konzolom is, de az Xbox One-hoz nem igazán értek. Már több, mint két éve kijött a konzol, de még egyszer sem volt vele dolgom sem haveroknál, sem máshol, így jóformán még azt sem tudom, milyen a menüje vagy ilyesmi. Amúgy a beszereléssel van problémád vagy a kezelőfelületen nem találsz valamit? Szerintem ha beírod YouTube-ba amit keresel, talán megkapod a kérdésedre a választ, de sajnos itt, a GTAPlace.hu-n nem valószínű, hogy találsz olyan embert, aki Xbox One-nál tudna segíteni.Franklin írta:Valaki Xbox One -ban tudna segíteni?
Onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.Kriss X írta:Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha régen volt egy játékom (jelen esetben az AC Brotherhood) és még megvan a mentése, akkor ha újra megveszem, ugyan onnan tudom folytatni ahol abba hagytam, vagy újra kell kezdenem?